VEGAN OMEGA

vegan omega

Vegan Omega is een zuivere algenolieolie, duurzaam en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De olie wordt gemaakt van gekweekte algen die vrij zijn van verontreinigingen. De vegacaps hebben als bijkomend voordeel dat zij niet de kenmerkende (na)smaak en geur van visolie hebben.

WAT IS ALGENOLIE?

Vis(olie) is de bekendste bron van omega 3. Vissen produceren deze vetzuren niet zelf, maar krijgen ze binnen door het eten van microalgen in de oceaan. Je hoeft tegenwoordig geen vis meer te eten, om te profiteren van de voordelen van deze gezonde ‘visvetzuren’. Algenolie is een betrekkelijk nieuwe plantaardige bron van omega 3 vetzuren. De olie is rijk aan de essentiële vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur), die ook in vis voorkomen. Het vervangen van visolie door algenolie helpt om overbevissing van de oceanen tegen te gaan.

OMEGA 3 VETZUREN EPA EN DHA

DHA en EPA zijn omega-3 vetzuren die een gunstige invloed hebben op hart– en bloedvaten (bij een dagelijkse inname van 250 mg). Onze hersenen bestaan voor een groot deel uit vet, waaronder het omega-3 vetzuur DHA.  DHA ondersteunt dan ook de hersenfuncties zoals het geheugen. DHA is bij een inname van 250 mg per dag een belangrijke bouwsteen voor de hersenen.

 

SAMENSTELLING PER DAGDOSERING (2 Vcaps):
Algenolie 1000 mg (DHA 300 mg / EPA 150 mg)

 Ingrediënten: Algae™Mega (algenolie), HPMC (verdikkingsmiddel capsulehuls), water.

Gebruik: 1 tot 2 vegetarische capsules per dag. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. 

Inhoud 60 softgels (voor 1 maand gebruik). Verkrijgbaar bij beautysalons en klinieken