Ik heb nog geen echte rimpels, maar ik stoorde mij wel aan mijn hals. Ik krijg echt het nekje van mijn moeder en om altijd met een sjaaltje te lopen gaat me nog wat ver op mijn 46e. Smeren hielp niet echt, maar NutraSkin wel. Ik ben nu een half jaar verder en mijn hals is strakker dan voorheen.
— Corinka
 
 
Ik gebruik sinds een half jaar de NutraSkin Collagen Drink en ben er heel erg tevreden over. Het maakt je huid zeker voller en steviger, deze was tijdens de overgang erg verslapt, maar nu weer voller en strak. Ben ook zeker van plan het te blijven gebruiken.
— Mieke, April 2017
 
Furrow_Feb28_10_of_16.jpg

“Elke ochtend slik ik supplementen, waaronder NutraSkin. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, maar het werkt echt. De fijne lijntjes onder mijn ogen zijn minder diep, maar ik zie het vooral aan de rimpels bij mijn decolleté, die zijn gewoon helemaal verdwenen.

Je moet het wel consequent doen. Dat geldt niet alleen voor NutraSkin, maar voor alle supplementen. Het gaat erom dat je het elke dag slikt, waardoor alles in balans blijft. Het is ook zo makkelijk. Je neemt een glas en je drinkt het op."

- Melanieke, april 2017 ('Het gezicht van', Furrow. Read more)

 
 
 
 
 
Ik ben misschien wel een van de weinige mannen die jullie product gebruiken? Iedere ochtend nemen mijn vriendin en ik allebei een zakje. De rimpels op mijn voorhoofd zijn een stuk minder diep geworden.
— JW, December 2016
 
Ik ben fan van jullie supplementen. Mijn huid is zacht en straalt en mijn fronsrimpel is minder diep.
— Marie Louise