Wat zijn de ingrediënten in NutraSkin Collagen Drink?

Het belangrijkste ingrediënt is het branded ingredient VERISOL®. VERISOL® bestaat uit bioactieve collageenpeptiden (BCP). Dit collageen wordt ook wel gehydrolyseerd collageen genoemd, of collageenhydrolysaat. Van VERISOL® is aangetoond dat ze de zichtbare tekenen van het ouder worden verminderen. Vitamine C (80 mg) in NutraSkin draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de huid.

 

 

Hoe ruikt en smaakt NutraSkin?

NutraSkin staat voor ‘clean label’. Dit betekent dat er geen suikers, zoetstoffen of smaakstoffen zijn toegevoegd aan dit product. Helemaal niets! NutraSkin is neutraal van geur en smaak. Als je toch liever een smaakje wilt kun je wat siroop toevoegen aan je collageendrank of het poeder oplossen in vruchtensap.                                                                                 

 

 

 

Bevat NutraSkin allergenen?

NutraSkin Collagen Drink is vrij van bekende allergenen als tarwe, ei, melkeiwit, lactose, noten en pinda's, tarwe, vis, schaaldieren en soja.

 

 

 

Bevat NutraSkin suiker, zoetstoffen, geur- en kleurstoffen?

Nee. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten. Het predicaat ‘clean label’ betekent dat er geen suikers, zoetstoffen of andere hulpstoffen zijn toegevoegd aan dit product.


 

Waarom is NutraSkin geen klant-en-klaar drankje?

NutraSkin Collagen Drink is een makkelijk op te lossen poeder, en geen kant-en-klare drank. Het voordeel hiervan is dat er geen hulpstoffen nodig zijn om een stabiele oplossing te maken. In tegenstelling tot de verkrijgbare collageendranken in flesjes, zijn aan NutraSkin dus géén zoetstoffen, emulgatoren, stabilisatoren en zuurteregelaars toegevoegd. NutraSkin is volledig ‘vrij van’; oftewel clean label.

NutraSkin bevat een hoge dagdosering van dit hoogwaardige VERISOL-collageen (7,5 gram). Deze hoeveelheid vind je niet in pillen en vrijwel nooit in flesjes.


 

Is NutraSkin geschikt voor vegetariërs?

Nee. Collageen is (altijd) van dierlijke herkomst. VERISOL® Collageen Peptiden zijn afkomstig van de huid van runderen; dit is een bijproduct van de slacht.


 

Wordt het collageen wel in het lichaam opgenomen?

VERISOL® Collageen Peptiden worden snel en bijna volledig (99%) opgenomen. Het collageen heeft een enzymatische bewerking ondergaan. Omdat de peptiden daardoor veel kleiner zijn geworden, worden ze goed door het lichaam opgenomen. Dit in tegenstelling tot ‘gewoon’ of natief collageen dat niet is bewerkt en te groot moleculair gewicht heeft om te worden opgenomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat VERISOL® dat oraal wordt ingenomen grotendeels als intacte peptidenketens in de bloedbaan terecht komt.  


 

Hoe lang mag ik NutraSkin gebruiken?

De collageendrank is ontwikkeld en bij uitstek geschikt om langdurig (voor onbeperkte duur) te gebruiken. Na drie maanden kun je desgewenst overgaan op een halve sachet per dag.


 

Bevat NutraSkin GMOs (Genetically Modified Organisms)?

Nee. VERISOL® Collageen Peptiden (uit rund) zijn gecertificeerd non-GMO


 

Hoe lang duurt het voordat het poeder oplost?

Doe de inhoud van een sachet in een glas en voeg een klein beetje water toe. Zorg ervoor dat het water niet te koud is. Roer en vul het glas verder met water of vruchtensap. Na 1 à 2 minuten is de collageendrank helder en klaar voor gebruik. Een klein schuimlaagje op het wateroppervlak is een normale producteigenschap. 


 

kan nutraskin ook door mijn smoothie?

Jazeker! Los het collageenpoeder op in water, vruchtensap of een groente- of fruitsmoothie. Inname met eiwitten (zuivel) verhindert een goede opname van het collageen en is daarom af te raden.