beauty from within

NutraSkin

 

model-face-beautiful-black-and-white-407035.jpg
 
 

 COLLAGEN DRINK

Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging 

 
 
Artboard 1 copy 18.png
 
 
 

slider2.jpg
 
 
Je moet wel even geduld hebben. Maar dan zie je ook wel dat het wat voor je huid doet. En puur natuur, dat vind ik ook belangrijk.
— Ellen
 

 
 

ONTDEK NUTRASKIN

 
sachet met glas-min.jpg
 
 
  • Natuurlijke anti-aging formule

  • Goed oplosbaar collageen

  • Vermindert de zichtbare tekenen van ouder worden

  • Helpt de hydratatie van de huid

  • Rimpels en kraaienpootjes verminderen

  • Hoge dagdosering van 7,5 gram VERISOL®

  • Makkelijk in gebruik

  • Neutrale geur en smaak

  • Clean label: 100% vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen

  • Vrij van allergenen

 
 
 
 

sachet+met+glas-min.jpg
 
 

DE HUID

Maar liefst zeventig procent van de droge massa van de huid bestaat uit collageen. Al voor het dertigste levensjaar neemt het collageengehalte in de huid af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van de huid  en verschijnen geleidelijk de eerste rimpels. 

 

 

NATUURLIJK   

Veel mannen en vrouwen geven de voorkeur aan minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen. De vraag naar natuurlijke anti-aging zoals collageendrankjes neemt snel toe.

NutraSkin Collagen Drink is ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid langer te behouden. NutraSkin bevat VERISOL®, bioactieve collageenpeptiden die in de diepere huidlagen terechtkomen. Het is daar waar VERISOL® haar werk doet. De collageenpeptiden vullen rimpeltjes als het ware van binnenuit op. NutraSkin Collagen Drink bevat tevens vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen dat helpt om de huid te versterken.

 

 

 COLLAGEEN 

Studies bevestigen dat NutraSkin Collagen Drink leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Ook de kwetsbare huid van hals en decolleté profiteert van Nutraskin. Met slechts één sachet per dag opgelost in water of vruchtensap vormt je collageendrank een geleidelijke verjongingskuur. Drinkbaar collageen heeft de voorkeur boven collageentabletten of -capsules. De hoeveelheid collageen in een sachet NutraSkin past eenvoudigweg niet in een paar collageenpillen.

 
 
AdobeStock_83452300.jpeg
 
 

RESULTAAT

NutraSkin Collagen Drink is een anti-aging supplement voor natuurlijke schoonheid van binnenuit. Het effect van NutraSkin is te danken aan VERISOL®. Recente klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van NutraSkin leidt tot een aanzienlijke verbetering van de huidelasticiteit en een afname van rimpels. Vitamine C is van belang voor de collageenaanmaak, wat belangrijk is voor de huid. Verschillende studies hebben laten zien dat een dagelijkse dosis NutraSkin de diepte van rimpels na vier weken aanzienlijk vermindert en dat dit effect na 8 weken verdubbelt.

 

 

OVERIGE SUPPLEMENTEN

Het NutraSkin assortiment is in 2018 uitgebreid met 4 nieuwe voedingssupplementen: Beauty Astaxanthin, Multi Beauty, Pure C en Magnesium. De nieuwe producten vormen een goede aanvulling op NutraSkin Collagen Drink en kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt.

 

 
AdobeStock_180561415.jpeg
 
 
 
 
sachet glas.jpg
 
 

Stap voor stap

1. Doe de inhoud van één sachet in een glas
2. Voeg een beetje water (op kamertemperatuur) toe en roer goed
3. Vul het glas verder met water en laat een minuutje staan
4. Je dagelijkse collageendrank is klaar voor gebruik

 

 
 

BESTEL

NutraSkin

NutraSkin Collagen Drink (20 sachets) is verkrijgbaar in Nederland en België bij salons en de Vitaminstore winkels. Je kunt NutraSkin Collagen Drink ook online bestellen bij Vitaminstore en De Online Drogist (portovrij voor NL en België) of in de officiële NutraSkin Shop. 

 
AdobeStock_70936527.jpeg
 
 
 

gebruiksaanwijzing
nutraskin

Doe de inhoud van één sachet in een glas en voeg een beetje water (kamertemperatuur) toe. Roer goed en vul het glas verder met water of sap (ca. 200 ml). Laat de drank een à twee minuten staan tot het poeder geheel is opgelost. Je collageendrank is klaar voor gebruik!

resultaten
NUTRASKIN CollageEN 

Het effect van NutraSkin is grotendeels te danken aan VERISOL®. VERISOL® is de merknaam van specifieke, gepatenteerde Bioactieve Collageen Peptiden. In tegenstelling tot de meeste andere vormen van collageenhydrolysaat, is de opneembaarheid en het resultaat van VERISOL® uitgebreid onderzocht.

FAQ
vragen & antwoorden

Welke ingrediënten zitten er in NutraSkin Collagen Drink? Hoe ruikt en smaakt NutraSkin en bevat het product allergenen? Kijk voor het antwoord op deze vragen en meer bij de veel gestelde vragen over NutraSkin Collagen Drink.