Beauty Astaxanthin.png

BEAUTY ASTAXANTHIN

Astaxanthine is een echte mooimaker voor de huid.  Het helpt de hydratatie van de huid en vermindert zichtbare tekenen van het ouder worden (minder rimpeltjes). Astaxanthine zorgt voor een jeugdige glow en een stralende huid.

Omdat astaxanthine slecht oplost in water, is het technisch niet haalbaar om dit ingrediënt in een goede hoeveelheid aan NutraSkin Collagen Drink toe te voegen. Daarom introduceerden wij Beauty Astaxanthin. Deze capsules kunnen dagelijks worden genomen als aanvulling op NutraSkin Collagen Drink.

WAT IS ASTAXANTHINE?

Astaxanthine is een carotenoïd die door algen wordt gemaakt om zich te weren tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling.

Beauty Astaxanthin bevat het gepatenteerde AstaREAL® afkomstig uit micro-algen. De superieure productiemethode van AstaREAL® garandeert dat de algen onder ideale omstandigheden worden gekweekt. Het resultaat is een hoge concentratie astaxanthine van een zuivere kwaliteit van natuurlijke oorsprong. Beauty Astaxanthin softgels zijn aangevuld met vitamine C en vitamine E. Deze antioxidanten helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.

Inhoud 60 kleine, makkelijk in te nemen softgels (voor 2 maanden gebruik). Adviesprijs €33,95. Beauty Astaxantin is verkrijgbaar bij diverse beautysalons en klinieken.