Navigatie
ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees de algemene voorwaarden goed door. U kunt de algemene voorwaarden opslaan, zodat u deze later nog terug kunt lezen.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke totstandgekomen overeenkomst tussen ondernemer en afnemer.

AANSPRAKELIJKHEID
Wanneer u een product bij ons koopt heeft u recht op een goed product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan zullen wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons op te nemen. Onze aansprakelijkheid betreffende de geleverde goederen vervalt, indien afnemer niet tijdig, binnen de gestelde termijn van dertig dagen heeft gereclameerd. Onze aansprakelijkheid vervalt eveneens, indien de gebreken aan de aan afnemer geleverde goederen het gevolg zijn van onoordeelkundig gebruik of gebruik dat niet in overeenstemming is met de instructies en gebruikte voorschriften, zoals die door ons op de geleverde goederen en/of op de bijgevoegde documentatie vermeld zijn, of indien de goederen in een gewijzigde verpakking zijn verpakt, dan wel in een andere staat dan de originele door afnemer zijn doorverkocht of verstrekt

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, of bedrijfsschade uit welke hoofde of welke aard dan ook, tenzij de schade het gevolg is van onze opzet of grove schuld en tenzij sprake is van productaansprakelijkheid in de zin van artikel 6: 185 e.v. van het Burgerlijk Wetboek. 2. Indien en voor zover er op ons enige aansprakelijkheid mocht rusten uit welke hoofde dan ook, is deze aansprakelijkheid te allen tijde beperkt tot het netto factuurbedrag. Onze aansprakelijkheid betreffende de geleverde goederen vervalt, indien afnemer niet tijdig, binnen de gestelde termijn van vijf werkdagen heeft gereclameerd. Onze aansprakelijkheid vervalt eveneens, indien de gebreken aan de aan afnemer geleverde goederen het gevolg zijn van onoordeelkundig gebruik of gebruik dat niet in overeenstemming is met de instructies en gebruikte voorschriften, zoals die door ons op de geleverde goederen en/of op de bijgevoegde documentatie vermeld zijn, of indien de goederen in een gewijzigde verpakking zijn verpakt, dan wel in een andere staat dan de originele door afnemer zijn doorverkocht of verstrekt.

De totale aansprakelijkheid van ons jegens afnemer wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is beperkt tot vergoeding van directe schade tot maximaal het bedrag van de voor die overeenkomst bedongen prijs (exclusief BTW).
Aansprakelijkheid jegens afnemer voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verlies van gegevens en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd. .Alle prijzen op de website nutraskin.nl zijn onder voorbehoud van programmeer- en typefouten.
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn inbegrepen bij de totaalprijs. De totaalprijs wordt weergegeven tijdens het bestelproces. Hier wordt ook aangegeven hoeveel de verzendkosten bedragen.

RETOURNEREN
Indien afnemer een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf, heeft afnemer het recht de op afstand gesloten overeenkomst met ons binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgaaf van redenen, te ontbinden. De kosten voor het terugzenden van het product zijn dan voor rekening van afnemer.
Tijdens de bedenktijd zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Bij opening van de verpakking kan het product niet retour worden gezonden. Retourzendingen, welke zijn gedaan in strijd met de hiervoor gestelde voorwaarden, worden voor rekening en risico van afnemer door ons in depot gehouden.

Indien de afnemer gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de afnemer een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

TRANSPORT
Transport van de goederen geschiedt voor rekening en risico van afnemer, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. De wijze van transport van de goederen geschiedt naar onze keuze. Indien afnemer een andere wijze van transport wenst zal hij dat voorafgaand aan het transport schriftelijk moeten melden.

LEVERING
Als plaats van levering geldt het adres dat de afnemer aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. Afnemer verplicht zich de bestelde goederen in ontvangst te nemen. Mocht afnemer met de ontvangst van de goederen in gebreke blijven, dan worden deze voor rekening en risico van afnemer bewaard. Wij behouden ons het recht voor het bestelde in gedeelten te leveren. In dit geval zijn wij gerechtigd iedere deellevering separaat te factureren en zijn de geldende betalingsvoorwaarden overeenkomstig van toepassing.

BETALING
De betalingen dienen te voldoen aan de in de bestelprocedure op de website gegeven methoden. Sommige methoden vereisen betaling vooraf, anderen betaling achteraf. Wij bepalen welke betaalmethode(n) beschikbaar zijn. Eventuele door afnemer nabezorging nog verschuldigde bedragen dienen binnen 14 dagen na bezorging van het product te worden voldaan.

LEVERTIJD
De door ons opgegeven levertijden gelden vanaf de dag van acceptatie door ons van een schriftelijke opdracht tot levering. Deze levertijden gelden slechts bij benadering en zijn nimmer te beschouwen als een fatale termijn. Overschrijding van de levertijd, door welke oorzaak ook, verplicht ons jegens afnemer nimmer tot vergoeding van schade door afnemer of een derde geleden, tenzij de overschrijding is ontstaan door onze opzet of grove schuld. Evenmin verkrijgt afnemer door overschrijding van de levertijd het recht ontbinding te vorderen, noch het recht enige verplichting uit de overeenkomst of andere transactie met ons niet na te komen of op te schorten. Slechts indien sprake is van een zeer aanmerkelijke overschrijding van de levertijd zal afnemer, nadat hij ons in gebreke heeft gesteld en alsnog een redelijke termijn heeft gegund om de overeenkomst na te komen, gerechtigd zijn de overeenkomst te ontbinden.

PRODUCT EN VERPAKKING
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door afnemer mogelijk te maken. Als wij gebruik maken van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet.

Behoudens het bepaalde in de eventueel van toepassing zijnde Wet op de voedingssupplementen of de warenwet zijn wij gerechtigd de goederen in een gewijzigde verpakking te verpakken en/of in andere eenheden te wijzigen. Wijzigingen in ons assortiment en de samenstelling van producten zijn voorbehouden.

EIGENDOMSRECHT
Zolang het factuurbedrag en eventuele rente en bijkomende incassokosten betreffende de geleverde goederen nog niet volledig betaald zijn, blijven de goederen ons eigendom. Indien afnemer met de betaling van het verschuldigde in gebreke blijft, zijn wij gerechtigd de goederen terug te nemen, waartoe afnemer ons in staat dient te stellen. Afnemer verplicht zich medewerking te verlenen aan alle redelijke maatregelen die wij ter bescherming van ons eigendomsrecht wensen te treffen.

OVERMACHT
Omstandigheden van dien aard, dat naleving of verdere naleving van de overeenkomst redelijkerwijs niet van ons kan worden verlangd, gelden als overmacht en geven ons het recht de overeenkomst op te schorten of te annuleren en/of de levering te vertragen, zonder dat wij tot enige schadevergoeding verplicht zijn. Onder overmacht wordt ook verstaan, stakingen van andere bedrijven dan ons bedrijf, wilde stakingen of politieke stakingen in ons bedrijf, een gebrek aan de benodigde grondstoffen, ingrediënten of producten en andere, voor de nakoming van de overeengekomen prestatie benodigde zaken of diensten, evenals niet voorzienbare stagnatie bij toeleveranciers of derden waarvan wij afhankelijk zijn en algemene vervoersproblemen.

WEBSITE
De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet uitsluiten dat informatie onverhoopt onjuist en/of onvolledig is.

Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Indien een bepaling in deze Algemene Voorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele Algemene Voorwaarden aan. Partijen zullen in dit geval ter vervanging (een) nieuwe bepaling(en) vaststellen, waarmee zoveel als rechtens mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling gestalte wordt gegeven.
Geschillen tussen de afnemer en het bedrijf over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Mocht u na het lezen van onze Algemene Voorwaarden, vragen klachten of opmerkingen hebben over deze Algemene Voorwaarden, neem dan per e-mail ( info@nutraskin.nl ) contact met ons op.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2017 Nutraskin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.